Viri
Arhivski viri
Muzealije
Tiskani viri
Ustni viri
Literatura
Izdaje virov
Monografije
Referenčne zbirke
Serijske publikacije
Šolska in visokošolska dela
Tipkopisi
Zbirke
Dogodki
Konference
Predavanja
Razstave
Podatki
Arhiv družboslovnih podatkov
CLARIN.SI
Raziskovalni podatki
SICI
Smrtne žrtve druge svetovne vojne
Zgodovinarski indeks citiranosti
DH
DARIAH-SI
Orodja
Dokumentacija
O SIstory
slv
eng
PUBLIKACIJE
ŽRTVE I.SV
ŽRTVE II.SV
POPISI
ZIC
/
Neobjavljeno
/
Umaknjene publikacije
- 5. Zgodovina je slastna. Kulturna zgodovina hrane (1). Četrti panel
- 5. History is delicious. Cultural history of food (1). Panel four.
Soavtor(ji):
Katarina Keber (mod.)
Leto:
2014
Založnik(i):
Zveza zgodovinskih društev Slovenije, Ljubljana
,
Inštitut za novejšo zgodovino, Ljubljana
Jezik(i):
slovenščina
Vrst(e) gradiva:
storitev
,
interaktivni vir
Ključne besede:
zgodovina prehrane
,
history of food
Posamezni prispevki:
Milena Mileva Blažič,
Motiv soli v pravljicah – študij primera Krpan z Vrha, The motif of salt in fairy tales - a case study on Krpan z Vrha
Kaja Širok,
Okus spomina. Refleksija na obdobje Zavezniške vojaške uprave v življenjskih zgodbah pričevalcev, Taste of memory. Reflection on the period of the Allied Military Government in the life stories of witnesses
Gregor Jenuš,
Prva svetovna vojna, vojno gospodarstvo in sprememba prehrane na Spodnjem Štajerskem (1914-1918), World War I, war economy and a change in diet in Lower Styria (1914-1918)
Bojan Balkovec,
O hrani v reviji »Gospodinja« 1932 - 1942, On food in the journal "Gospodinja" 1932 - 1942
Metapodatki (9)
identifikator
https://hdl.handle.net/11686/30159
naslov
- 5. Zgodovina je slastna. Kulturna zgodovina hrane (1). Četrti panel
- 5. History is delicious. Cultural history of food (1). Panel four.
soavtor
Katarina Keber (mod.)
predmet
zgodovina prehrane
history of food
založnik
Zveza zgodovinskih društev Slovenije
Inštitut za novejšo zgodovino
datum
2014
22. 10. 2014
tip
storitev
interaktivni vir
jezik
Slovenščina
imaDel
https://hdl.handle.net/11686/30330
https://hdl.handle.net/11686/30329
https://hdl.handle.net/11686/30328
https://hdl.handle.net/11686/30327